(Senior) Advocaat Medewerker Banking – Amsterdam

Introductie

Adviseren binnen de absolute top (Tier 1) van de markt in ‘cutting edge’ finance over complexe en spraakmakende deals voor zowel kredietnemers als geldverstrekkers, samen met een gedreven en hecht team van Engelse en Nederlandse specialisten bij een topkantoor waar je jezelf zult ontwikkelen op het hoogste niveau, in Amsterdam of in het buitenland.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal advocatenkantoor dat stevig is geworteld in de Nederlandse markt. De circa 190 advocaten, notarissen en fiscalisten bieden hoogstaande juridische dienstverlening in toonaangevende en spraakmakende zaken. Kenmerkend van het kantoor is de no-nonsense cultuur met veel aandacht voor het sociale aspect, opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Voor de praktijkgroep Banking zoeken wij een kwaliteitsgerichte en inventieve (senior) advocaat upper mid-level.

Functie

De werkzaamheden betreffen het gehele spectrum van financieringen. Je adviseert banken, ondernemingen, private equity partijen, fondsen, verzekeringsmaatschappijen, institutionele beleggers en (semi)overheidsinstellingen. Het team werkt zowel voor kredietnemers als geldverstrekkers. De transacties zijn complex, cross-border en spraakmakend. Adviseurs moeten daardoor in staat zijn om op hoog juridisch en strategisch niveau te adviseren. Het is mogelijk om een periode in het buitenland (Londen, Hong Kong, New York of bijvoorbeeld Dubai) te wonen en werken.

Functie-eisen

• (Senior) Advocaat met 3 t/m 8 jaar ervaring in financieringstransacties en aantoonbare affiniteit met goederenrecht.
• Een scherp oog voor details hebben, maar ook steeds de grote lijnen en achterliggende commerciële belangen in het oog weten te houden.
• Een teamplayer, pragmatisch, analytisch en energiek. Buiten de gebaande paden durven te denken.

Aanbod

• Werken binnen de absolute top van de markt in ‘cutting edge’ finance bij een fullservice topkantoor met een internationaal bereik.
• Met enthousiaste, vakbekwame collega’s werken aan complexe, spraakmakende zaken waarbij je wordt uitgedaagd om kwaliteit en inventiviteit te leveren op het allerhoogste niveau.
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een eersteklas opleiding door ‘learning on the job’ en de vele verschillende aangeboden trainingen.
• De mogelijkheid om een periode in het buitenland te wonen en werken.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.