Associate Employment & Benefits met focus op Remunerations and Incentives – Amsterdam

Introductie

Medeweker Arbeidsrecht (circa 3- 6 jaar) met focus op Remunerations & Incentives: High-end advisering aangaande beloningsvraagstukken en -structuren voor key clients van een internationaal opererend kantoor. In samenwerking met een multidisciplinair en enthousiast team dat wereldwijd opereert.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal advocatenkantoor dat stevig is geworteld in de Nederlandse markt. Het kantoor biedt hoogstaande juridische dienstverlening aan beursgenoteerde en grote niet-beursgenoteerde ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. Het Amsterdamse kantoor maakt integraal deel uit van een breed internationaal netwerk. Kenmerkend van het kantoor is de no-nonsense cultuur. Een pragmatische, snelle en hoogwaardige dienstverlening staat centraal.

Voor het deelteam Remunerations & Benefits van de arbeidsrecht praktijkgroep – die in toonaangevende publicaties vaak als Tier 1 wordt omschreven – zijn wij op zoek naar versterking van het team op mid level niveau.

Functie

De teamleden bieden advies en ervaring op aangaande beloning in de volle breedte, zoals advies aan financiële ondernemingen over de strikte regels aangaande variabele beloning, advies en implementatie van nieuwe beloningsstructuren voor beurs N.V.’s en overige cliënten (bijvoorbeeld: aandelen, optie en andere bonusplannen) en beloningsaspecten bij M&A transacties. Veel samenwerking is multidisciplinair, wereldwijd en met verschillende teams zoals Corporate, Tax en Regulatory. Vaak is goed stakeholdermanagement tot op het hoogste (board member) niveau van belang, waarbij de publieke opinie en politieke gevoeligheden een rol spelen. Nieuwe wetgeving zorgt regelmatig voor onverwachte omstandigheden waar inventief op ingespeeld moet worden.

Functie-eisen

• Je hebt tussen de 3 en 6 jaar ervaring als advocaat op het gebied van het arbeidsrecht. Ervaring met beloningsvraagstukken – en regelingen in een internationale omgeving is een pre. Interesse in deze gebieden is een must.
• Je bent in staat om key clients op het hoogste niveau te adviseren over soms politiek gevoelige onderwerpen.
• Een teamplayer, pragmatisch, analytisch en energiek. Uitstekende sociale vaardigheden.
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

• Je maakt onderdeel uit van een gedreven Remuneration and Incentives team met veel kennis en ervaring op het gebied van beloning in de volle breedte.
• Werken binnen de absolute top van de markt in een standalone praktijk bij een fullservice topkantoor met een internationaal bereik, samen met enthousiaste, vakbekwame en multidisciplinaire collega’s binnen verschillende jurisdicties.
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een eersteklas opleiding door ‘learning on the job’ en de vele verschillende aangeboden trainingen.
• Een prettige werkomgeving met oog voor elkaar.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.