Advocaat Arbeidsrecht (vacature gesloten) – Amsterdam

Introductie

HDDN Legal Search zoekt een doortastende advocaat arbeidsrecht (3-4 jaar ervaring) voor een niche kantoor in (internationaal) arbeidsrecht, gevestigd op een toplocatie in Amsterdam.

Organisatie

Pallas Advocaten richt zich sinds de oprichting in 2008 op het arbeidsrecht en het medezeggenschapsrecht en heeft een speciale focus op de internationale dimensie van arbeidsverhoudingen. Op hoog gespecialiseerd niveau bieden de 5 advocaten juridisch advies aan werkgevers, ondernemingsraden, (statutair) bestuurders en werknemers (voornamelijk hoger management en expats). Ook wordt er geregeld geprocedeerd.

De advocaten van Pallas Advocaten streven naar een goede vertrouwensrelatie met hun cliënten en investeren veel in klantcontact. Zij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en een informele sfeer op kantoor. In verband met de groeiende praktijk zoeken wij voor Pallas Advocaten een ondernemende en zelfstandige advocaat arbeidsrecht om het team te versterken.

Functie

De werkzaamheden omvatten het adviseren en procederen over arbeidsrecht in de brede zin van het woord. Oftewel, het begeleiden van reorganisaties, maar ook procederen over concurrentiebedingen, onderhandelen bij individueel ontslag en het opstellen van uitzendcontracten voor internationaal personeel. Op het gebied van het medezeggenschapsrecht worden (internationale) ondernemingen en ondernemingsraden begeleid bij verschillende medezeggenschapstrajecten.

Samenwerking met externe specialisten binnen het netwerk, zoals op het gebied van ondernemingsrecht, immigratierecht, loonbelasting en sociale zekerheid, is een belangrijk onderdeel van het werk.

Om de praktijk uit te bouwen zijn de leden van het team actief lid van vakverenigingen, publiceren en doceren zij en geven zij geregeld seminars.

Functie eisen

•Circa 3-4 jaar relevante werkervaring opgedaan als advocaat, een afgeronde Beroepsopleiding Advocatuur en goede kennis in woord en geschrift van de Engelse taal.
•Een commerciële instelling, mede door plezier in netwerken.
•Uitstekende communicatieve vaardigheden, doortastendheid in aanpak en een zelfstandige werkhouding.
•Een goed gevoel voor verhoudingen en een sterk ontwikkeld inlevingsvermogen ten aanzien van de cliënt.

Aanbod

•Dynamische en inspirerende werkomgeving, alle ruimte om te ondernemen en op hoog niveau juridisch te werken.
•Ruime ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (o.a. Grotius).
•Een prettige informele werksfeer en een goede work-life balance, op een toplocatie in Amsterdam.

Inlichtingen

Inèz den Nijs
06 26 40 62 41
idennijs@hddn.nl

Sollicitatie

Inèz den Nijs
06 26406241
idennijs@hddn.nl