Open sollicitatie – bedrijfsjuridische posities in Nederland – Nederland

Introductie

Wij zijn regelmatig op zoek naar juristen voor onze opdrachtgevers in het bedrijfsleven. Mocht je een dergelijke stap overwegen dan adviseren en informeren wij je graag over de mogelijkheden die er in de huidige markt zijn. Wij ondersteunen je graag bij het richting geven aan je verdere loopbaan. Uiteraard geheel vertrouwelijk en vrijblijvend.

Organisatie

Wij richten ons op middelgrote tot grote ondernemingen in uiteenlopende branches in heel Nederland. Onze opdrachtgevers beschikken over juridische teams van een of meerdere personen.

Functie

Als bedrijfsjurist kun je over het algemeen zeggen dat je het juridische geweten bent van de onderneming. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de business en vaak ook aan de directie. Je zult je bezighouden met het onderhandelen en opstellen van contracten en daarnaast met juridische vragen die vanuit de organisatie bij je terecht komen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op juridisch gebied. Regelmatig is het mogelijk om binnen multidisciplinaire teams vanuit juridisch oogpunt te werken aan projecten die belangrijk zijn voor de organisatie.

Functie-eisen

  • afgeronde juridische opleiding op WO niveau
  • enkele jaren ervaring als advocaat of bedrijfsjurist
  • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • sterke analytische vaardigheden, overtuigingskracht en flexibiliteit

Aanbod

  • ervaring opdoen in het bedrijfsleven vanuit een belangrijke stafpositie
  • veel eigen verantwoordelijkheid
  • mogelijkheden voor juridische scholing en ontwikkeling

Inlichtingen

Voor meer informatie neem je contact op met mr. Inèz den Nijs telefonisch te bereiken op het nummer 06 26 40 62 41 of per email via idennijs@hddn.nl.