Advocaat-medewerker Bestuursrecht (vacature gesloten) – ‘s-Gravenhage

Introductie

HDDN Legal Search zoekt een ervaren en zelfstandige advocaat medewerker met circa 6-10 jaar ervaring in het (ruimtelijk) bestuursrecht voor een positie met veel eigen verantwoordelijkheid, impact en goede toekomstperspectieven.

Organisatie

Ekelmans & Meijer Advocaten is een gerenommeerd Haags Advocatenkantoor met een landelijk werkgebied. Groot genoeg voor aansprekende zaken en klein genoeg voor een informele sfeer. Een uitgesproken proceskantoor. Een stabiel kantoor waar men respectvol met elkaar omgaat, het oude métier in ere wordt gehouden maar waarbij tegelijkertijd wordt meegegaan met de moderne tijd. Waar de gedreven medewerkers passie hebben voor hun vak en hard werken, maar waar het leven naast het werk ook belangrijk is.

Voor de kernsectie Bestuursrecht zoeken wij een op acquisitief vlak sterke ervaren advocaat-medewerker.

Functie

De werkzaamheden op de sectie zijn veelzijdig. De inhoud van de zaken is gecompliceerd en vereist creatief denken en het komen tot tactische oplossingen. Het werk bestaat uit het adviseren en procederen op het terrein van het algemeen bestuursrecht en het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening, milieu, natuurbescherming, luchtkwaliteit, water en duurzaamheid).

De senior medewerker heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Hij/zij zal in voorkomende gevallen, de praktijk van de partner van de sectie over- en waarnemen, en is een sparringpartner van de partner van de sectie, zowel op het juridische als op het acquisitieve vlak. De uitdaging om het cliënten netwerk uit te bouwen is daar onderdeel van.

Functie eisen

• Circa 6-10 jaar werkervaring opgedaan als advocaat (ruimtelijk) bestuursrecht.
• Kennis van bijvoorbeeld water, detailhandel, subsidie en/of milieu vraagstukken is een pre
• Sterke communicatieve vaardigheden, doortastend persoon en creatief denker.
• Een “acquisitie-tijger”. Sparring-partner op hoog niveau met durf om te procederen. “Niet praten, maar poetsen”.

Aanbod

• Eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en impact binnen een hecht team. Werken aan complexe zaken met enthousiaste, vakbekwame collega’s.
• Het opbouwen van een eigen praktijk met goed toekomstperspectief binnen kantoor.
• Het beoefenen van de echte (proces) advocatuur, bij een middelgroot proceskantoor in hartje Den Haag met een uitstekende reputatie.
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in combinatie met een uitstekende balans werk/privé. Vier dagen per week werken is mogelijk.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.