(Senior) Advocaat-Medewerker Arbeidsrecht (vacature gesloten) – Amsterdam

Introductie

Veel zelfstandigheid om je talenten in te zetten en verder te ontwikkelen terwijl je meebouwt aan het opzetten van een nieuwe sectie en werkt aan interessante en complexe arbeidsrechtelijke vraagstukken als (Senior) Advocaat Arbeidsrecht (3 t/m 10 jaar werkervaring). Een hoogwaardige en plezierige werkomgeving binnen een succesvol en groeiend boutique kantoor aan de Zuidas.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vijf jaar geleden opgerichte corporate boutique met een brede scope. Het kantoor – ondertussen bestaande uit zo’n 60 mensen en gevestigd in een modern kantoorpand aan de Zuidas – is succesvol en in opbouw. Dat zorgt voor een dynamische omgeving zonder ‘ingesleten patronen’. Het is een gezellig kantoor waar er makkelijk een praatje gemaakt kan worden met collega’s. Er wordt hard gewerkt om de beste kwaliteit te leveren met behoud van een goede werk/privé balans. Er liggen volop kansen.

Functie

De sectie waar je straks onderdeel van uitmaakt is nieuw opgezet zodat je de kans krijgt om mee te bouwen aan de sectie. Als (Senior) Advocaat-Medewerker Arbeidsrecht houd je je bezig met de behandeling van een verscheidenheid aan zaken binnen een brede arbeidsrechtelijke praktijk. Dat betekent dat je je op dagelijkse basis bezighoudt met het adviseren en procederen over uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties, zoals ontslagprocedures, reorganisaties, medezeggenschap, collectief arbeidsrecht. Je gaat daadkrachtig te werk en je begeleidt je cliënten van begin tot eind. Je onderhoudt intensief contact met alle betrokkenen en stelt de benodigde documentatie op, zoals overeenkomsten en processtukken. Verder werk je veel samen met je directe collega’s en met medewerkers van andere secties, zoals ondernemingsrecht. Het cliëntenbestand waarvoor je werkt is zeer divers, van internationale bedrijven tot een CEO van een groot bedrijf en van een start up company tot een financiële dienstverlener.

Functie-eisen

• Circa 3 t/m 10 jaar werkervaring als advocaat, aantoonbare affiniteit met de arbeidsrechtelijke praktijk.
• Goede beheersing Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.
• Je vindt het leuk om zaken zelfstandig te behandelen en je neemt graag ‘ownership’ over dossiers. Je hebt er plezier in om cliënten op een voortvarende, praktische manier te bedienen en hebt een ondernemende mentaliteit.

Aanbod

• Meebouwen aan het opzetten van een nieuwe sectie met veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid én goede doorgroeimogelijkheden.
• Veel ruimte om je talenten in te zetten en verder te ontwikkelen binnen een afwisselende praktijk waar wordt geprocedeerd en geadviseerd en waarbij je wordt uitgedaagd om kwaliteit en inventiviteit te leveren op hoog niveau.
• Een plezierige werkomgeving met goede werk/privé balans, binnen een succesvol en groeiend corporate kantoor aan de Zuidas.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 2640 6241 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.