Medior Tax Compliance Adviser Loyens & Loeff – Amsterdam/Rotterdam

Introductie

HDDN Legal Search zoekt een slimme en vindingrijke Medior Tax Compliance Adviser die voor Loyens & Loeff in Amsterdam en/of Rotterdam wil werken in een brede en complexe (internationale) tax praktijk waar de aangiftepraktijk volledig deel uitmaakt van de adviespraktijk.

Lees verder Medior Tax Compliance Adviser Loyens & Loeff – Amsterdam/Rotterdam

Advocaat-Medewerker Ondernemingsrecht – Amsterdam

Introductie

Uitdagende positie voor een zelfstandige advocaat-medewerker Ondernemingsrecht (4 tot 7 jaar ervaring) bij een succesvol en groeiend ondernemingsrecht en arbeidsrecht nichekantoor met een uitstekende reputatie, op een aansprekende locatie in Amsterdam. Volop kansen en doorgroeimogelijkheden.
Lees verder Advocaat-Medewerker Ondernemingsrecht – Amsterdam

(Senior) Candidate Civil Law Notary – Amsterdam

Introductie

HDDN Legal Search is looking for an entrepreneurial senior candidate civil law notary corporate law (at least 9 years PQE). You will work as an integral part of the team of lawyers and tax lawyers on high level transactions, for a leading boutique law firm in Amsterdam.
Lees verder (Senior) Candidate Civil Law Notary – Amsterdam

Corporate Counsel a.i. (vacature gesloten) – Remote

Introductie

HDDN zoekt een Corporate Counsel a.i. voor een portfolio bedrijf van een bekend private equity huis. Voor het einde van dit jaar start en eindigt hier een project met als doel het opruimen van de corporate structuur/corporate housekeeping (denk aan het opruimen van onderlinge schuldverhouding door middel van cessies, schuldovernames, verrekeningen, agio stortingen en dividend uitkeringen).
Lees verder Corporate Counsel a.i. (vacature gesloten) – Remote