Advocaat Vastgoed Six Advocaten (vacature gesloten) – Amsterdam

Introductie

Het echte juridisch inhoudelijke werk. Procederen, adviseren en contracteren bij een internationaal erkend succesvol nichekantoor op het gebied van vastgoed en overheid. Een praktijk die zich positioneert aan de bovenkant van de markt. Plek voor een gemotiveerde advocaat Vastgoed (3 t/m 6 jaar ervaring). Samenwerken met ambitieuze collega’s afkomstig van topkantoren, met daarnaast een goede balans tussen werk en privé.

Organisatie

Six Advocaten is een vooraanstaande ‘boutique law firm’ die zich specifiek richt op vastgoed, bouw-, bestuurs- en aanbestedingsrecht, gevestigd in Amsterdam. Reeds meerdere keren is het kantoor verkozen tot ‘Leading Law Firm’ volgens de league table Legal500. Het team investeert in duurzame relaties met cliënten, vooral (decentrale) overheden en professionele partijen in het vastgoed. Het team is betrokken bij en met elkaar en deelt de overtuiging dat succes alleen bereikt kan worden door het samen te doen.

Voor de (civiele) vastgoed sectie komen wij graag in contact met een scherpzinnige en enthousiaste advocaat.

Functie

De praktijk positioneert zich aan de bovenkant van de markt en kan zich meten aan de praktijk van de grote kantoren, met dien verstande dat het bij Six Advocaten niet primair gaat om transactiesgerelateerd werk. De nadruk ligt op een combinatie van procederen, adviseren en contracteren; de werkzaamheden zijn uitdagend, inhoudelijk en complex, dicht op de zaak, betrokken en met veel eigen verantwoordelijkheid. De nieuwe medewerker zal zich – naast andere zaken – bezig houden met vastgoedtransacties maar ook met bijvoorbeeld (ver-)koop en (ver)huur van onroerende zaken.

Functie-eisen

• Circa 3 t/m 6 jaar werkervaring met (civiel) vastgoedrecht, waaronder (ver-)koop en (ver-)huur van onroerende zaken.
• Een litigator en een ‘drafter’. Flair, relativeringsvermogen en een goed ontwikkeld commercieel gevoel.
• Je staat stevig in je schoenen, hebt stevige ambities (maar niet tegen elke prijs), en bent op zoek naar eigen verantwoordelijkheid.

Aanbod

• Een zelfstandige positie met veel eigen verantwoordelijkheid binnen een succesvol nichekantoor, dat veel erkenning heeft gekregen vanuit de nationale en internationale league tables en een uitstekende reputatie in de markt geniet.
• Opereren aan de bovenkant van de markt en juridisch uitdagend inhoudelijk werk doen, met als voordeel een goede balans tussen werk en privé.
• Werken met collega’s afkomstig van topkantoren in een persoonlijke sfeer vanuit een prachtige locatie in Amsterdam Centrum.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.