(Senior) Advocaat-Medewerker Vastgoed, bouw en aanbestedingen – Amsterdam

Introductie

Zelfstandige positie voor een (senior of medior) advocaat-medewerker Vastgoed & Bouw (3-7 jaar werkervaring) in een groeiend team binnen een kantoor met een open en vriendelijke cultuur en aandacht voor balans tussen privé en werk.

Organisatie

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met 210 medewerkers, waarvan zo’n 120 advocaten. Vanuit het kantoor in Amsterdam werken zij wereldwijd voor een breed scala aan cliënten, van startups tot multinationals van naam en faam. Om bij het kantoor te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, authenticiteit is zelfs een pré.

Binnen het team Vastgoed & Bouw is plaats voor een ambitieuze (senior of medior) advocaat-medewerker die bewezen affiniteit heeft met het civiele vastgoedrecht, bouwrecht en/of het aanbestedingsrecht. Omdat in dit team slechts één medior actief is, zal de kandidaat een sleutelrol vervullen tussen de partners en advocaat-stagiaires. Tegelijkertijd biedt deze rol goede doorgroeimogelijkheden, een mooie kans om op den duur aan een business case te bouwen en echt maatschappelijke impact te maken.

Functie

Het team is groeiende en staat onder leiding van drie partners met veel ervaring. Cliënten worden veelal geadviseerd en begeleid op het gebied van zowel de transactie- als procespraktijk en de gehele ‘levensloop’ van aanbestedingen en van vastgoed: van aankoop tot (her-)ontwikkeling en bouw, beheer, (ver)huur, exploitatie en verkoop van vastgoed. Daarnaast fungeren de teamleden regelmatig als adviseur van cliënten, zoals: het Havenbedrijf Amsterdam, hotels, architecten, projectontwikkelaars, coöperaties en andere opdrachtgevers, adviseurs en uitvoerende partijen. Ook wordt opgetreden voor of namens andere aanbesteders en inschrijvers.

Functie-eisen

● Een ondernemende, innovatieve en dienstverlenende (senior of medior) advocaat-medewerker met ervaring (circa 3 tot en met 7 jaar) op het gebied van Bouw, Vastgoed en/of Aanbestedingen;
● Goed kunnen functioneren in een omgeving met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid;
● Het als een mooie uitdaging zien om jezelf verder te kunnen specialiseren binnen deze praktijk;
● To-the-point zijn bij het opstellen van adviezen en processtrategieën;
● Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebben;
● Een brede kijk op de wereld om ons heen hebben en met beide benen op de grond staan.

Aanbod

● De mogelijkheid om mee te werken aan zaken die er maatschappelijk echt toe doen;
● Zelfstandigheid en impact kunnen maken binnen een hecht team. Werken aan complexe zaken met enthousiaste, vakbekwame collega’s voor grote (inter)nationale cliënten;
● Een uitdagende, weinig hiërarchische en no-nonsense werkomgeving voor ambitieuze advocaten die plezier hebben in hun werk waardoor een ontspannen werkomgeving met ‘teamspirit’ is ontstaan;
● Een werkgever die oog heeft voor de balans tussen werk en privé;
● Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse opleidingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid voor het volgen van een Grotius-opleiding.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Robert Tol, te bereiken op het nummer 06 25 25 89 21 of mail naar rtol@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.