Advocaat-Medewerker Corporate/M&A (vacature gesloten) – ‘s-Gravenhage

Introductie

Advocaat medewerker Corporate/M&A (3 tot 7 jaar ervaring)
– Ben jij een Corporate/M&A specialist op zoek naar een uitdaging met mooie doorgroeimogelijkheden?
– Wil je werken aan interessante grote deals in de publieke sector met een politieke en maatschappelijke dynamiek én daarnaast adviseren in complexe transacties voor private cliënten in binnen- en buitenland?
– Krijg je energie van een team dat hard aan het groeien is onder leiding van twee partners afkomstig van een zeer hoog aangeschreven kantoor die als meewerkend voorman naast je staan en van wie je enorm veel kunt leren?

Dan is deze positie iets voor jou.

Organisatie

Onze opdrachtgever is één van de leidende onafhankelijke kantoren in Nederland. Het team bestaat uit ambitieuze juristen die passie hebben voor hun vak. De cultuur is informeel met oog voor de menselijke maat. Maatschappelijke betrokkenheid en ontwikkeling van de medewerkers staan hoog in het vaandel.

Sinds enige jaren wordt de Corporate/M&A praktijk binnen het kantoor in rap tempo en uitgebouwd. Het team is in de internationale rankings zeker niet onopgemerkt gebleven. Het kantoor wil deze succesvolle praktijk graag nog verder uitbouwen. Daarvoor zijn de juiste mensen nodig. Ter versterking van het huidige team is nu behoefte aan een ondernemende en zelfstandige advocaat-medewerker die voor zichzelf de lat hoog legt.

Functie

Het Corporate/M&A team heeft uitgebreide ervaring met transacties in het (semi) publieke domein en het bedrijfsleven. Onder meer bij privatiseringen, publiek-private samenwerkingen, publieke investeringen, fusies, overnames, joint ventures, (her)structureringen, financieringen, participaties, incentive plans en corporate governance. Daarbij focussen zij zich op gereguleerde markten en het publieke domein. Dat levert uiteenlopende cliënten op, waaronder centrale en decentrale overheden, investeerders, corporates, familiebedrijven en ook toezichthouders. Die combinatie maakt deze praktijk uniek. De transacties zijn boeiend en complex en vaak maatschappelijk relevant. 80% van het werk is in het Engels. De lat ligt hoog.

Functie-eisen

• Je hebt 3 tot 7 jaar aantoonbare werkervaring, geheel of voor een merendeel op het gebied van Corporate/M&A.
• Ook heb je een brede juridische en maatschappelijke belangstelling. Zelfstandig opereren en een proactieve opstelling is voor jou een gegeven. Je bent ondernemend, zelf startend en vindt het leuk om te werken in een team in opbouw.
• Je bent een ambitieuze, ondernemende en enthousiaste advocaat die zich voortdurend wil ontwikkelen.

Aanbod

• Deel uitmaken van een enthousiast en ervaren Corporate/M&A team in opbouw, binnen een gerenommeerd kantoor gevestigd in het Centrum van Den Haag nabij Den Haag CS.
• Unieke positionering in de markt: combinatie van werken voor overheden, investeerders, corporates, familiebedrijven en toezichthouders veelal bij maatschappelijke, strategische, complexe en vaak politiek gevoelige dossiers.
• Zelfstandige positive (indien nodig uiteraard met begeleiding). Eigen verantwoordelijkheid, veel impact, meteen meedraaien in de praktijk en direct volwaardig sparringpartner zijn.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer 06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.