Advocaat-Medewerker Omgevingsrecht (vacature gesloten) – Amsterdam

Introductie

Zelfstandige positie voor een advocaat Omgevingsrecht (4-7 jaar ervaring) in een groeiend en actief team binnen een kantoor met een open, vriendelijke en informele cultuur met veel aandacht voor een gezonde balans tussen privé en werk.

Organisatie

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met 200 medewerkers, waarvan ruim 100 advocaten. Vanuit het kantoor in Amsterdam werken zij wereldwijd voor een breed scala aan cliënten, van startups tot multinationals van naam en faam. Om bij het kantoor te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, authenticiteit is zelfs een pré.

Binnen het omgevingsrechtteam is plaats voor een ambitieuze advocaat die het als een mooie uitdaging ziet om een sleutelrol te vervullen in het verder uitbouwen van de praktijk.

Functie

Het team is groeiende en staat onder leiding van een actieve partner met veel ervaring. Het team adviseert en procedeert over vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu, natuurbescherming, luchtkwaliteit, water en duurzaamheid. Ze begeleiden (semi)overheden, projectontwikkelaars, woningcorporaties en grote (industriële) ondernemingen bij complexe gebiedsontwikkelingsprojecten en milieuvraagstukken. Naast de sectie Omgevingsrecht heeft Kennedy Van der Laan als kantoor gespecialiseerde secties op het gebied van bestuursrecht en privacy & gereguleerde markten, waar het team nauw mee samenwerkt.

Functie-eisen

De ideale kandidaat:
● Is een ondernemende, innovatieve en dienstverlenende advocaat met ervaring (circa 4 tot 7 jaar) op het gebied van het omgevingsrecht;
● Functioneert goed in een omgeving die zich kenmerkt door een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid;
● Ziet het als een mooie uitdaging om zich verder te kunnen specialiseren binnen het omgevingsrecht;
● Heeft een praktische instelling en is to-the-point bij het opstellen van adviezen;
● Komt met doortastende en creatieve oplossingen;
● Heeft een goed gevoel voor maatschappelijke verhoudingen en staat met beide benen op de grond;
● Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
● Heeft een brede kijk op de wereld om ons heen.

Aanbod

● De mogelijkheid om mee te werken aan zaken die er maatschappelijk echt toe doen;
● Zelfstandigheid en impact binnen een hecht team. Werken aan complexe zaken met enthousiaste, vakbekwame collega’s voor grote (inter)nationale cliënten.
● Een uitdagende, stimulerende, weinig hiërarchische en no-nonsense werkomgeving voor ambitieuze advocaten die plezier hebben in hun werk waardoor een ontspannen werkomgeving met ‘team spirit’ is ontstaan.
● Een werkgever die oog heeft voor de balans tussen werk en privé;
● Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse opleidingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid voor het volgen van een Grotius-opleiding.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.