(Senior) Advocaat-medewerker Corporate/M&A – Kennedy Van der Laan (vacature gesloten) – Amsterdam

Introductie

Zelfstandige positie voor een (senior) advocaat-medewerker Corporate/M&A (5-8 jaar werkervaring) in een groeiend team binnen een kantoor met een open en vriendelijke cultuur en aandacht voor balans tussen privé en werk.

Organisatie

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met 200 medewerkers, waarvan zo’n 110 advocaten. Vanuit het kantoor in Amsterdam werken zij wereldwijd voor een breed scala aan cliënten, van startups tot multinationals van naam en faam. Om bij het kantoor te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, authenticiteit is zelfs een pré.

Binnen het Corporate/M&A team is plaats voor een ambitieuze (senior) advocaat-medewerker die het als een mooie uitdaging ziet om de praktijk verder uit te bouwen. Omdat in dit team nog geen senior actief is, zal de kandidaat een sleutelrol vervullen tussen de partners, medior-advocaten en advocaat-stagiaires. Tegelijkertijd biedt deze rol goede doorgroeimogelijkheden, een mooie kans om een business case te maken en echt impact te maken.

Functie

Het team is groeiende en staat onder leiding van twee actieve partners met veel ervaring. Cliënten worden veelal geadviseerd op het gebied van fusies & overnames, venture capital en private equity transacties, joint ventures, reorganisaties en algemeen corporate advies. Het team begeleidt een diversiteit aan cliënten, zoals: (tech-gedreven) multinationals, investeringsmaatschappijen, overheden en zorginstellingen. Daarnaast fungeren de teamleden regelmatig als adviseur van diverse corporate finance huizen, familiebedrijven, participatiemaatschappijen, middelgrote ondernemingen, (particuliere) investeerders en financiële instellingen. Tegelijkertijd werkt het team nauw samen met gespecialiseerde secties op het gebied van Zorg, Media en IT.

Functie-eisen

● Een ondernemende, innovatieve en dienstverlenende (senior) advocaat-medewerker met ervaring (circa 5 tot en met 8 jaar) op het gebied van Corporate/M&A;
● Goed kunnen functioneren in een omgeving met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid;
● Het als een mooie uitdaging zien om jezelf verder te kunnen specialiseren binnen Corporate/M&A;
● To-the-point zijn bij het opstellen van adviezen en transactiedocumentatie;
● Het leuk vinden om jongere advocaten mee op sleeptouw te nemen en verder op te leiden;
● Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebben;
● Een brede kijk op de wereld om ons heen hebben en met beide benen op de grond staan.

Aanbod

● De mogelijkheid om mee te werken aan zaken die er maatschappelijk echt toe doen;
● Zelfstandigheid en impact binnen een hecht team. Werken aan complexe zaken met enthousiaste, vakbekwame collega’s voor grote (inter)nationale cliënten;
● Een uitdagende, weinig hiërarchische en no-nonsense werkomgeving voor ambitieuze advocaten die plezier hebben in hun werk waardoor een ontspannen werkomgeving met ‘teamspirit’ is ontstaan;
● Een werkgever die oog heeft voor de balans tussen werk en privé;
● Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse opleidingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid voor het volgen van een Grotius-opleiding.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Robert Tol, te bereiken op het nummer
06 25 25 89 21 of mail naar rtol@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.