Advocaat Gezondheidsrecht Holla (vacature gesloten) – Utrecht

Introductie

Verantwoordelijke en zelfstandige positie voor een commerciële advocaat-medewerker die zich thuis voelt in een werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat. Standplaats Utrecht.

Organisatie

Holla Advocaten (gevestigd in Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Utrecht) behoort tot de top 25 grootste advocatenkantoren van Nederland. De advocaten zijn betrokken bij hun cliënten en werken laagdrempelig met hen samen maar zijn ook nauw betrokken bij elkaar. Er heerst een vriendelijke en open sfeer. Het volgen van post-doc opleidingen en vaardigheidstrainingen wordt gestimuleerd.

De succesvolle business unit gezondheidsrecht bestaat uit één partner, één medewerker en twee stagiaires. Het team is gevestigd in Eindhoven en wil op korte termijn verder groeien om het potentieel in de markt rondom Utrecht te benutten.

Functie

De werkzaamheden van de business unit gezondheidsrecht bestaan uit het adviseren van en procederen namens zorginstellingen, (algemene) ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, instellingen op het gebied van V&V. Andere cliënten zijn samenwerkingsverbanden zoals maatschappen, coöperaties en ZBC’s, maar ook individuele beroepsbeoefenaren. Vooral samenwerking en kwaliteit van zorg komen daarbij aan bod, bijvoorbeeld in tuchtzaken en procedures rondom disfunctionerende hulpverleners, maar ook vraagstukken over de financiering van zorg(verzekeringen) en het toezicht daarop, (schade)verzekeringen en (letsel)schades. Naast juridisch inhoudelijke advisering wordt veel aandacht besteed aan het voeren van goed relatiebeheer en het uitbouwen van de clientèle.

Functie-eisen

De juiste kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als advocaat binnen het gezondheidsrecht (liefst ook op het gebied van ondernemingsrecht in de zorg) en is in staat direct in de praktijk mee te draaien. Aantoonbare commerciële vaardigheden zijn belangrijk.

Hij/zij is energiek, treedt graag naar buiten en vindt het leuk om een actieve bijdrage te leveren aan een verdere uitbouw van de praktijk en het team. Hij/zij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, is professioneel en initiatiefrijk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

• Een mooie kans om op actieve wijze bij te dragen aan de uitbouw van de succesvolle gezondheidsrechtpraktijk bij het grootste one-stop zakelijke kantoor van Midden- en Zuid Nederland.
• Direct meedraaien in een verantwoordelijke en zelfstandige positie binnen een ondernemende werkomgeving, waar een persoonlijke benadering voorop staat.
· Uitstekende doorgroeimogelijkheden.
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in combinatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een uitstekende balans werk/privé. Vier dagen per week werken is mogelijk. Werken vanuit standplaats Utrecht pal naast Utrecht CS en af en toe in ’s-Hertogenbosch en/of Eindhoven.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met Inèz den Nijs, te bereiken op 0031 6 26406241 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.