Senior Kandidaat-Notaris Real Estate – Amsterdam

Introductie

Voor het succesvolle Real Estate & Construction team bij CMS in Amsterdam zoekt HDDN Legal Search een senior kandidaat-notaris Real Estate. De kans om door te groeien en aan aansprekende en afwisselende, vaak internationale vastgoedtransacties te werken voor een grote diversiteit aan cliënten. Samen met een enthousiast, ambitieus maar informeel team de schouders eronder zetten om de huidige goedlopende praktijk verder op- en uit te bouwen, met veel vrije ruimte voor eigen invulling hiervan.

Organisatie

CMS is in 1999 opgericht en is een van de grootste advocatenkantoren ter wereld. Het kantoor onderscheidt zich daarbij door betrokkenheid en kennis van haar cliënten en de sectoren waarin zij actief zijn. In Nederland behoort CMS tot de toonaangevende juridische dienstverleners met ruim 160 advocaten, notarissen en belastingadviseurs die actief zijn vanuit Amsterdam, Utrecht en Brussel, ondersteunt het kantoor haar cliënten met kennis, ervaring en creativiteit.

De praktijkgroep Real Estate & Construction in Amsterdam opereert vanuit een modern kantoorpand aan de Zuidas. Het notariële team bestaat uit meer dan 10 kandidaat (-notarissen) en notarieel medewerkers die in samenwerking met het vastgoedteam (bestaande uit zo’n 40 specialisten, waaronder advocaten en fiscalisten) op hoog niveau hun werk doen. De focus ligt op (internationaal) commercieel transactiewerk. Met elkaar streven zij ernaar om, naast onderling nauw betrokken zijn, cliënten op het hoogste niveau te bedienen.

Voor de praktijkgroep Real Estate & Construction zijn wij op zoek naar een enthousiaste, creatieve, sociaal gedreven en ambitieuze senior kandidaat-notaris met 6-10 jaar werkervaring.

Functie

Het accent van de functie ligt op voornamelijk op het begeleiden van commerciële vastgoedtransacties. Voorts sta je vanuit deze sectie een diversiteit aan (inter)nationale cliënten bij en krijg je alle vrijheid om een eigen ondernemersplan te ontwikkelen. De voornaamste werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn; mondeling en schriftelijk adviseren op het gebied van vastgoedtransacties, koop en overdracht van vastgoed en vastgoedportefeuilles. Daarnaast begeleid je de registratie, overdracht en financiering van projecten in de sectoren: bouw, infra en energie. Ook adviseer je cliënten bij herstructurering, vastgoedfinancieringen en complexe appartementsplitsingen. Verder worden regelmatig in-house secondments, zowel nationaal als internationaal, bij de cliënt (aangemoedigd en) georganiseerd waardoor je de mogelijkheid krijgt om nog nauwer met je cliënt samen te werken.

Functie-eisen

● 6 t/m 10 jaar werkervaring als kandidaat-notaris, affiniteit met vastgoedtransacties;
● uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
● analytisch sterk, cijfermatig inzicht, flexibel, enthousiast;
● goede communicatieve en analytische vaardigheden en een commerciële instelling;
● stevige persoonlijkheid, stressbestendig, no-nonsense mentaliteit;
● Een teamspeler, die zowel juridisch inhoudelijk als sociaal zeer vaardig is.

Aanbod

● naast goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende werksfeer, biedt CMS volop ruimte voor
persoonlijke ontwikkeling. Voorbeelden hiervan zijn; het volgen van een Grotius-specialisatieopleiding dan wel een periode op secondment gaan in-house bij (internationale) cliënten;
● de CMS Academy stelt je in staat om een internationaal netwerk van peers op te bouwen en hierdoor
samen te werken met leuke en inspirerende collega’s;
● ruime ontplooiingskansen waarbij de mogelijkheden om je eigen business case te ontwikkelen en
verder te groeien open liggen.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Robert Tol, te bereiken op het nummer
06 25 25 89 21 of mail naar rtol@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.