Senior advocaat-medewerker Bouw- & Aanbestedingsrecht – Amsterdam

Introductie

Voor het succesvolle Real Estate & Construction team bij CMS in Amsterdam zoekt HDDN Legal Search een senior advocaat-medewerker Bouw- en Aanbestedingsrecht. Werken aan aansprekende en afwisselende, vaak internationale bouw- en aanbestedingsrechtzaken voor een grote diversiteit aan cliënten, bijvoorbeeld in de Mobility-sector en de energiesector. Samen met een enthousiast team de schouders eronder zetten om de huidige goedlopende praktijk verder op- en uit te bouwen binnen de setting van een internationaal opererend, informeel en ambitieus kantoor.

Organisatie

CMS is in 1999 opgericht en is een van de grootste advocatenkantoren ter wereld. CMS biedt gespecialiseerde juridische en fiscale diensten. Het kantoor onderscheidt zich daarbij door betrokkenheid en kennis van haar cliënten en de sectoren waarin zij actief zijn. In Nederland behoort CMS tot de toonaangevende juridische dienstverleners met ruim 160 advocaten, notarissen en belastingadviseurs die actief zijn vanuit Amsterdam, Utrecht en Brussel, ondersteunt het kantoor haar cliënten met kennis, ervaring en creativiteit.

De praktijkgroep Real Estate & Construction bestaat uit 11 advocaten die op hoog niveau hun werk doen vanuit een modern kantoorpand aan de Amsterdamse Zuidas. Zij werken niet alleen op nationaal niveau samen met andere praktijkgroepen maar ook, via de CMS Academy, met hun buitenlandse collega’s van andere CMS-kantoren. Om die reden vindt regelmatig overleg plaats, om hun gezamenlijke cliënten op efficiënte wijze van dienst te kunnen zijn.

Voor het cluster Bouw- en Aanbestedingsrecht zijn wij opzoek naar een ambitieuze, scherpe, creatieve en no-nonsense senior advocaat-medewerker met 8-10 jaar werkervaring. Zie voor meer informatie: www.cms.law/nl

Functie

De senior advocaat-medewerker is intensief betrokken bij allerhande juridische issues. Het accent van de functie ligt op zowel adviseren en procederen. De voornaamste werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn: mondeling en schriftelijk adviseren op het gebied van bijvoorbeeld de Aanbestedingswet, Boek 3 BW en Boek 6 BW. Regelmatig zul je daarnaast procederen en (proces)stukken opstellen. Uiteraard onderhoud je waar nodig contact met cliënten en lever een bijdrage aan de verdere kennisontwikkeling van de praktijkgroep.

Functie-eisen

● een afgeronde studie Nederlands recht met uitstekende cijfers;
● 8 tot en met 10 jaar werkervaring in de advocatuur, affiniteit met het bouw- en aanbestedingsrecht;
● niet alleen liefde voor het vak, maar ook de wil om de al bestaande praktijk verder uit te bouwen;
● aantoonbare affiniteit met het werken in een internationale context;
● goede communicatieve en analytische vaardigheden en een commerciële instelling;
● stevige persoonlijkheid en stressbestendig;
● een teamspeler, die zowel juridisch inhoudelijk als sociaal zeer vaardig is;
● uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Aanbod

● naast goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende werksfeer, biedt CMS volop ruimte voor
persoonlijke ontwikkeling. Zo bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om een
Grotius-specialisatieopleiding te volgen;
● een dynamische en open werkomgeving in een internationale setting;
● ruime doorgroei- en specialisatiekansen binnen een omgeving met leuke en inspirerende collega’s.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Robert Tol, te bereiken op het nummer
06 25 25 89 21 of mail naar rtol@hddn.nl. Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.