Kandidaat-notaris Corporate Loyens & Loeff – Amsterdam

Introductie

Voor het Amsterdamse kantoor van Loyens & Loeff zoekt HDDN Legal Search een kandidaat-notaris die graag mee wil draaien in de top van de markt en voldoening haalt uit het oplossen van juridische (en soms praktische) problemen.

Organisatie

Met haar grote internationale netwerk, maar Nederlandse basis, staat Loyens & Loeff al jaren bekend als een van de grootste en beste juridische dienstverleners van het land. Het notariaat van Loyens & Loeff is het grootste van Nederland. Het kantoor kenmerkt zich door een informele, professionele sfeer waarin veel waarde wordt gehecht aan het leveren van advies op hoog juridisch niveau.

Functie

Binnen de sectie corporate werken zo’n 120 (kandidaat-)notarissen, advocaten en paralegals samen. De advocaten en (kandidaat-) notarissen zitten bij elkaar, werken waar nodig nauw samen met de fiscalisten en pakken dossiers vanaf binnenkomst samen op. Op deze manier ontvangen cliënten geïntegreerd juridisch en fiscaal advies op alle vlakken van het ondernemingsrecht. Medewerkers komen door deze werkwijze met alle aspecten van een transactie in aanraking en leren van elkaar. Stagiaires en medewerkers krijgen snel hun eigen dossiers en krijgen daarbij alle ondersteuning en begeleiding van senior medewerkers en partners die ze nodig hebben.

Het team opereert aan de top van de markt door haar cliënten, snel, efficiënt en op maat te bedienen, maar ook door veel aandacht te besteden aan opleiding en onderlinge samenwerking. De sfeer is bijzonder goed en er wordt naast hard gewerkt ook hard gelachen. De professionals delen hun liefde voor het vak en de diversiteit en complexiteit ervan. Doorlopend worden medewerkers van de sectie corporate voor een periode van één of meerdere jaren uitgezonden naar buitenlandse vestiging van Loyens&Loeff in bijvoorbeeld New York, Londen of Parijs.

Vanwege de opbouw van de praktijkgroep en de aanhoudende groei van de praktijk zoekt het team een kandidaat-notaris met ongeveer 3 tot 7 jaar werkervaring, liefst op het gebied van m&a. Je vindt het leuk om zaken zelfstandig te behandelen en je neemt graag ‘ownership’ over dossiers. Je bent flexibel en collegiaal en beschikt over een gezonde portie relativeringsvermogen en humor. Je houdt ervan om snel te schakelen en om ingewikkelde vraagstukken te vertalen naar een praktisch en onomwonden advies.

Functie-eisen

● Je hebt circa 3 tot 7 jaar werkervaring, bij voorkeur opgedaan als kandidaat-notaris in de m&a transactiepraktijk.
● Je bent een analytische en praktische teamplayer en houdt ervan om steeds met nieuwe vragen en situaties geconfronteerd te worden.
● Je vindt het leuk om (veelal internationale) cliënten op een voortvarende manier te bedienen, je bent verantwoordelijk en stressbestendig.

Aanbod

● Deel uitmaken van een van de beste kantoren van Nederland, waar op het hoogste niveau aan juridisch uitdagende zaken wordt gewerkt en waar het notariaat een belangrijke rol vervult.
● Een diverse praktijk waar wordt geadviseerd, transacties worden begeleid en wordt geprocedeerd en waar iedere vraag een eigen analyse vereist.
● Een collegiaal team waarin advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten dossiers samen oppakken en uitwerken.
● Zeer goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om een periode in het buitenland te werken.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Robert Tol, te bereiken op het nummer
06 25 25 89 21 of mail naar rtol@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.