Advocaat-medewerker Corporate (vacature gesloten) – Amsterdam

Introductie

Het Amsterdamse Top Tier Corporate/M&A team van Allen & Overy begeleidt spraakmakende, cross-border en complexe transacties op hoog juridisch, analytisch en strategisch niveau. De ambitieuze medewerkers worden uitgedaagd om kwaliteit en inventiviteit te leveren op het allerhoogste niveau. Het kantoor biedt uitstekende opleidingen, goede doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om een periode in het buitenland te wonen en werken.

Organisatie

Allen & Overy Amsterdam is een full-service, internationaal advocatenkantoor dat stevig is geworteld in de Nederlandse markt. Vanuit Amsterdam Zuid beoefenen zo’n 190 advocaten, notarissen en fiscalisten de nationale en internationale rechtspraktijk. Het Amsterdamse kantoor maakt integraal deel uit van een breed internationaal netwerk. Kenmerkend van het kantoor is de no-nonsense cultuur. Een pragmatische, snelle en hoogwaardige dienstverlening staat centraal.

Voor het gerenommeerde Corporate/M&A team zoeken wij een pragmatische én analytische advocaat-medewerker die zich graag verder wil ontwikkelen.

Functie

De praktijkgroep Corporate begeleidt de grootste transacties van Nederland. De transacties zijn vaak spraakmakend en halen niet zelden de voorpagina van het FD en internationale kranten. De praktijkgroep wordt steevast als Tier 1 omschreven.

Als advocaat-medewerker adviseer je over een breed scala aan ondernemingsrechtelijke onderwerpen. Van overnames, fusies, joint ventures, openbare biedingen, IPO’s tot corporate restructuring en corporate governance. De werkzaamheden zijn veelal cross border en voor het allergrootste deel in het Engels. Cliënten vragen een daadwerkelijk (strategisch) advies en verlangen dat risico’s gericht kunnen worden ingeschat. Adviseurs moeten daarom in staat zijn om op hoog juridisch en strategisch niveau te adviseren waarbij zij tevens beschikken over uitstekende sociale- en onderhandelingsvaardigheden.

Functie-eisen

• 3-5 jaar werkervaring met fusies en overnames en uitstekende (Engelse) drafting skills.
• Je bent ambitieus; je wilt een stap maken en zoekt nieuwe (internationale) uitdagingen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.
• Je bent een uitstekend onderhandelaar met een eersteklas antenne voor de achterliggende belangen van partijen. Een pragmatische en creatieve probleemoplosser.

Aanbod

• Werken binnen de absolute top van de markt in M&A bij een fullservice topkantoor met een internationaal bereik.
• Samen met enthousiaste, vakbekwame collega’s werken aan complexe, spraakmakende transacties waarbij je wordt uitgedaagd om kwaliteit en inventiviteit te leveren op het allerhoogste niveau.
• Uitstekende doorgroeimogelijkheden: promotie naar de positie van Senior Associate als 7e jaars en daarna nog verdere loopbaanmogelijkheden naar de positie van Counsel of uiteindelijk de positie van Partner.
• ‘Learning and development’ mogelijkheden lokaal en internationaal, zowel vaktechnische als business- en persoonlijke vaardigheden.
• De mogelijkheid om een periode in het buitenland te wonen en werken.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.