Advocaat-Medewerker Corporate & Commercial Litigation – Holla Advocaten – Eindhoven

Introductie

Mooie positie voor een gespecialiseerde procesadvocaat in de snelst groeiende regio van Nederland, bij één van de grootste full service kantoren van Nederland.

Organisatie

Holla Advocaten (gevestigd in Eindhoven, Den Bosch en Utrecht) behoort tot de top 25 grootste advocatenkantoren van Nederland. De advocaten zijn betrokken bij hun cliënten en werken laagdrempelig met hen samen maar zijn ook nauw betrokken bij elkaar. Er heerst een vriendelijke en open sfeer. Het volgen van post-doc opleidingen en vaardigheidstrainingen wordt gestimuleerd.
Het litigation team met standplaats Eindhoven bestaat uit vier advocaten en wil op korte termijn verder groeien om het potentieel in de markt rondom de innovatieve stad Eindhoven te benutten.

Functie

Het litigation team voert een gespecialiseerde procespraktijk en legt zich toe op de behandeling van ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen. Onder meer op het gebied van aandeelhoudersgeschillen, aansprakelijkheid van bestuurders en toezichthouders, handels geschillen en beslag- en executierecht. Zij procederen bij onder meer de Ondernemingskamer, de Rechtbank, het Gerechtshof, in kort geding en in nationale en internationale arbitrages.

Functie-eisen

De juiste kandidaat is een uitstekend jurist en heeft minimaal 5 jaar ervaring als advocaat in litigation. Hij/zij beschikt over een uitstekende taalvaardigheid, zowel schriftelijk als mondeling (ook in het Engels) en hij/zij beschouwt het oplossen van geschillen als een grote uitdaging.
Bovendien weet je jouw collega’s te enthousiasmeren voor jouw ideeën en initiatieven. Je kunt goed plannen en organiseren en bent in staat om in meerdere projecten gelijktijdig te werken. Je bent commercieel, ambitieus en hebt een zakelijke uitstraling. Je draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van de praktijk. De praktijkgroep is volop bezig om haar positie in de markt verder te verstevigen met name in de regio Eindhoven, waar jij een grote rol in kunt gaan spelen.

Aanbod

• Direct meedraaien in een verantwoordelijke en zelfstandige positie binnen een ondernemende werkomgeving, waar een persoonlijke benadering voorop staat.
• Een mooie kans om op actieve wijze bij te dragen aan de uitbouw van de litigation praktijk in een regio met een groot groeipotentieel, bij één van de grootste full service kantoren in Nederland (top 25).
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in combinatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een uitstekende balans werk/privé.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met Inèz den Nijs, te bereiken op 0031 6 26406241 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.