Ervaren Advocaat IT, IE, Privacy & E-Commerce (vacature gesloten) – Haarlem

Introductie

Mooie kans voor een ondernemende en gedreven advocaat om de huidige goedlopende IT/IE praktijk samen verder uit te bouwen. Uitstekende doorgroeimogelijkheden. Werken bij een kwalitatief hoogstaand kantoor met een uitstekende reputatie in het centrum van Haarlem.

Organisatie

De 27 advocaten bij Pot Jonker Advocaten in Haarlem werken op hoog niveau aan interessante en uitdagende zaken voor een brede klantenkring. Collega’s zijn betrokken en open en er is aandacht voor de balans tussen werk en privé. Opleiding en ontwikkeling van de aan kantoor verbonden advocaten wordt van groot belang geacht.

Voor de sectie IT, IE, privacy en e-commerce zoeken wij een ervaren en betrokken advocaat met ondernemerszin.

Functie

De sectie werkt voor middelgrote tot grote ondernemingen in het hogere segment, overheden en zorginstellingen. Zo adviseren zij onder andere over de implementatie van IT-systemen (inclusief IT-aanbestedingen), stellen ze IT-contracten op, begeleiden ze cliënten bij de invoering van nieuwe technologieën binnen hun organisaties en lichten ze nieuwe technologieën door met betrekking tot privacy- en andere beveiligingsvraagstukken.

Functie-eisen

• Minimaal 8 jaar werkervaring opgedaan als advocaat op het gebied van IT, IT- aanbestedingen, fintech, IE, privacy of e-commerce.
• Ondernemerschap: je bent in staat cliënten aan je te binden en de sectie extern te profileren om zo de praktijk verder uit te bouwen.
• Uitstekend jurist: interesse in het vak en in staat zijn om complexe zaken op een hoog niveau te behandelen.
• Teamspeler: je wilt gezamenlijk een groeiende praktijk verder uitbouwen en je bent in staat de synergie te vinden met collega’s van andere secties.

Aanbod

• Werken bij een kantoor met een uitstekende reputatie op een toplocatie in het centrum van Haarlem.
• Het zelfstandig voeren en het in teamverband uitbouwen van een praktijk met interessante en uitdagende zaken op hoog niveau met volop doorgroeimogelijkheden.
• Een informele werkomgeving met betrokken en open collega’s en aandacht voor de balans tussen werk en privé.
• Vier dagen per week werken is mogelijk.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 26406241 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.