(Senior) Kandidaat-notaris Vastgoed (vacature gesloten) – Amsterdam

Introductie

Voor het Amsterdamse kantoor van Loyens & Loeff zoekt HDDN Legal Search een kandidaat-notaris die graag als spin in het web functioneert in vastgoed transacties en het leuk vindt zich in complexe juridische vraagstukken te verdiepen.

Organisatie

Met haar grote internationale netwerk, maar Nederlandse basis, staat Loyens & Loeff al jaren bekend als een van de grootste en beste juridische dienstverleners van het land. Het notariaat van Loyens & Loeff is het grootste van Nederland en de sectie vastgoed wordt in Chambers Europe geprezen om haar kwaliteit en track record. Het kantoor kenmerkt zich door een informele, professionele sfeer waarin veel waarde wordt gehecht aan het leveren van advies op hoog juridisch niveau.

Functie

Binnen de sectie vastgoed, die wordt geleid werken zo’n 65 (kandidaat-)notarissen, advocaten en paralegals samen. De (kandidaat-) notarissen en advocaten pakken dossiers vanaf binnenkomst samen op en werken waar nodig nauw samen met de fiscalisten. Op deze manier ontvangen cliënten geïntegreerd juridisch en fiscaal advies over logistiek vastgoed, commercieel en residentieel vastgoed, kantoren, retail, hotels, zorgvastgoed en infrastructuur. Daarnaast komen medewerkers door deze werkwijze met alle aspecten van een transactie in aanraking en leren zij van elkaar. Er wordt met veel plezier gewerkt.

Het werk beslaat alle onderdelen van de vastgoedmarkt. Het kantoor heeft veel grote nationale en internationale klanten zoals pensioenfondsen en andere professionele beleggers, private equity fondsen, zorginstellingen en grote corporates, voor wie het team onder andere werkt aan het opzetten van vastgoedfondsen, aan- en verkooptransacties en/of de financiering daarvan of advisering ten aanzien van projectontwikkeling en bouw.

Vanwege de opbouw van de praktijkgroep en de aanhoudende groei van de praktijk zoekt het vastgoedteam een (senior) kandidaat-notaris met ongeveer 3 tot 8 jaar werkervaring, liefst op het gebied van vastgoedrecht. Je vindt het leuk om zaken zelfstandig te behandelen en je neemt graag ‘ownership’ over dossiers. Je bent flexibel en collegiaal en beschikt over een gezonde portie relativeringsvermogen en humor. Je houdt ervan om snel te schakelen en om ingewikkelde vraagstukken te vertalen naar een praktisch en onomwonden advies.

Functie-eisen

• Je hebt circa 3 tot 8 jaar werkervaring, bij voorkeur opgedaan als kandidaat-notaris op het terrein van vastgoed en/of in de transactiepraktijk.
• Je bent een analytische en praktische teamplayer en houdt ervan om steeds met nieuwe vragen en situaties geconfronteerd te worden.
• Je vindt het leuk om (veelal internationale) cliënten op een voortvarende manier te bedienen, je bent verantwoordelijk en stressbestendig.

Aanbod

• Deel uitmaken van een van de beste kantoren van Nederland, waar op het hoogste niveau aan juridisch uitdagende zaken wordt gewerkt en waar het notariaat een belangrijke rol vervult.
• Een diverse praktijk waar wordt geadviseerd, transacties worden begeleid en wordt geprocedeerd en waar iedere vraag een eigen analyse vereist.
• Een collegiaal team waarin advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten dossiers samen oppakken en uitwerken.
• Zeer goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Machteld Honig, te bereiken op het nummer
06 440 52 377 of mail naar mhonig@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.