Advocaat Medewerker Projects & Real Estate (vacature gesloten) – Amsterdam

Introductie

Betrokken zijn bij toonaangevende complexe (crossborder) projecten binnen een multidisciplinair en compact team waarbinnen je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt, bij een topkantoor waar je jezelf zult ontwikkelen op het hoogste niveau, in Amsterdam of in het buitenland.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal advocatenkantoor dat stevig is geworteld in de Nederlandse markt. De circa 190 advocaten, notarissen en fiscalisten bieden hoogstaande juridische dienstverlening in toonaangevende en spraakmakende zaken. Kenmerkend van het kantoor is de no-nonsense cultuur met veel aandacht voor het sociale aspect, opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Voor het Projects & Real Estate team zoeken wij een servicegerichte en inventieve advocaat-medewerker.

Functie

Het team is zeer ervaren in de begeleiding van complexe (crossborder) vastgoedtransacties, infrastructurele projecten en projectfinancieringen. Zij zijn betrokken bij toonaangevende projecten waarbij zij optreden voor initiatiefnemers, overheden en banken. De zaken zijn uitdagend en complex. Adviezen worden gegeven over projecten in de duurzame energiesector, zoals de aanleg van wind- en zonneparken, de bouw van biobrandstoffaciliteiten, of de financiering van datacenters. Maar ook grote infrastructuurprojecten in publiek-private samenwerking, vastgoedtransacties en bouwgeschillen. Het milieurecht en de circulaire economie (renewables) spelen daarbij een rol. De gedreven teamleden onderscheiden zich door het geven van ‘hands-on’ advies waarbij de advisering vaak in een uitdagende context met verschillende belanghebbenden plaats vindt. Indien gewenst is het mogelijk om een periode in het buitenland te wonen en werken.

Functie-eisen

• Het kantoor is op zoek naar een advocaat medewerker met circa 3 t/m 6 jaar ervaring met internationale commerciële contracten. Deze ervaring kan zijn opgedaan binnen een bouwrecht-, vastgoed-, of corporate praktijk. Kennis van huurrecht is een pre.
• Je hebt een scherp oog voor details, maar weet ook steeds de grote lijnen en achterliggende commerciële belangen in het oog te houden.
• Goede sociale vaardigheden en een teamspeler, kwaliteitsgericht, pragmatisch en energiek. Je bent pro-actief, beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en durft buiten gebaande paden te denken.
• Goede uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en het Engels.

Aanbod

• Betrokken zijn bij toonaangevende complexe (crossborder) projecten een multidisciplinair, compact en vakbekwaam team waarbinnen je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt.
• Adviseren en procederen in een transactiegedreven en vernieuwende context met commerciële focus waarbij je wordt uitgedaagd om kwaliteit en inventiviteit te leveren op het allerhoogste niveau.
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een eersteklas opleiding door ‘learning on the job’ en de vele verschillende aangeboden trainingen.
• De mogelijkheid om een periode in het buitenland te wonen en werken.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
0031 (0) 6 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.