Advocaat Employment & Benefits – Amsterdam

Introductie

HDDN Legal Search zoekt een gedreven en veelzijdige advocaat arbeidsrecht (circa 5 t/m 7 jaar ervaring) voor de standalone praktijk van het Top Tier team van een full-service topkantoor met een internationaal bereik.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal advocatenkantoor dat stevig is geworteld in de Nederlandse markt. Het kantoor biedt hoogstaande juridische dienstverlening aan beursgenoteerde en grote niet-beursgenoteerde ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. Het Amsterdamse kantoor maakt integraal deel uit van een breed internationaal netwerk. Kenmerkend van het kantoor is de no-nonsense cultuur. Een pragmatische, snelle en hoogwaardige dienstverlening staat centraal.

Voor de arbeidsrecht praktijkgroep, die in alle toonaangevende publicaties steevast als Tier 1 wordt omschreven, zijn wij op zoek naar versterking van het team op mid level niveau.

Functie

Als enige internationale kantoor in Nederland met een standalone praktijk, zijn de werkzaamheden niet alleen transactie gerelateerd maar heeft de daardoor volwassen praktijk ook veel eigen cliënten met uitdagend werk.
De advocaten adviseren en procederen over de volle breedte van het arbeidsrecht met bijzondere aandacht voor medezeggenschap, beloning (binnen zowel een beursgenoteerde omgeving als de financiële sector en daarbuiten), statutair directeuren, overgang van onderneming, reorganisaties, beursintroducties, governance en compliance vraagstukken en pensioenen. Het gaat daarbij om grote en complexe zaken. Dit vraagt een hoog juridisch niveau van de advocaten, die daarbij nauw samenwerken met specialisten in andere rechtsgebieden. Mocht je op enig moment een periode in het buitenland willen wonen en werken dan kan dat.

Functie eisen

• Circa 5 t/m 7 jaar ervaring als advocaat op het gebied van het arbeidsrecht.
• Een scherp oog voor details hebben, maar ook steeds de grote lijnen en achterliggende commerciële belangen in het oog weten te houden.
• Een teamplayer, pragmatisch, analytisch en energiek. Buiten de gebaande paden durven te denken.
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

• Werken binnen de absolute top van de markt binnen arbeidsrecht in een standalone praktijk bij een fullservice topkantoor met een internationaal bereik.
• Met enthousiaste, vakbekwame collega’s werken aan complexe, spraakmakende zaken en procedures waarbij je wordt uitgedaagd om kwaliteit en inventiviteit te leveren op het allerhoogste niveau.
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een eersteklas opleiding door ‘learning on the job’ en de vele verschillende aangeboden trainingen.
• De mogelijkheid om een periode in het buitenland te wonen en werken.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.