Advocaat-medewerker Vastgoed – Haarlem

Introductie

Instappen in een goedlopende, brede vastgoedpraktijk bij een gespecialiseerd kantoor met een no-nonsense cultuur, waar op hoog niveau wordt gewerkt.

Organisatie

De 25 advocaten bij Pot Jonker Advocaten in Haarlem werken op hoog niveau aan interessante en uitdagende zaken voor een brede klantenkring. Collega’s zijn betrokken en open en het kantoor heeft veel aandacht voor de balans tussen werk en privé. Dit geldt ook voor de opleiding en ontwikkeling van de aan kantoor verbonden advocaten.

Voor de sectie Vastgoed zoeken wij een ondernemende advocaat die snel zaken oppakt en graag praktisch adviseert.

Functie

Naast het adviseren en procederen over vraagstukken die betrekking hebben op koop, huur en zakelijke rechten, adviseren de advocaten van de sectie Vastgoed hun cliënten onder andere over het opstellen en onderhandelen over contracten bij project- en gebiedsontwikkeling ten aanzien van het omgevingsrecht, civiel bouwrecht, agrarisch recht en het aanbestedingsrecht. Zij staan hun cliënten bij in geschillen met opdrachtgevers, aannemers, makelaars, architecten, ingenieurs en/of projectontwikkelaars, in arbitrages bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw en/of procedures bij de gewone rechter.

Opdrachtgevers zijn landelijke partijen, maar ook lokale overheden, woningcorporaties, GWW-aannemers, projectontwikkelaars, natuurbeheerorganisaties en (zorg)instellingen. Daarnaast is Pot Jonker de huisadvocaat van meerdere gemeenten in Noord- en Zuid-Holland en van verschillende samenwerkingsverbanden in deze provincies en werkt Pot Jonker op meer dan incidentele basis voor een groot aantal andere gemeenten.

Functie eisen

• Circa 4 t/m 8 jaar werkervaring opgedaan als advocaat. Kennis en ervaring met vastgoed in de breedste zin des woords.
• No nonsense mentaliteit, zaken graag oppakken en praktisch adviseren.
• Uitstekend jurist: interesse in het vak en in staat zijn om complexe zaken op een hoog niveau te behandelen.
• Ondernemerszin: er plezier in hebben met cliënten lange termijnrelaties op te bouwen en zelfstandig cliënten te bedienen.

Aanbod

• Werken bij een gespecialiseerd kantoor met een uitstekende reputatie op een toplocatie in het centrum van Haarlem.
• Veel eigen verantwoordelijkheid en daarnaast deel uitmaken van een team waar op hoog niveau aan interessante en uitdagende zaken gewerkt wordt.
• Een informele werkomgeving met betrokken en open collega’s en veel aandacht voor de balans tussen werk en privé.
• De sectie Vastgoed streeft naar uitbreiding op langere termijn, waardoor er goede doorgroeimogelijkheden zijn.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.