Advocaat-medewerker Aanbestedingsrecht – Haarlem

Introductie

Een mooie positie binnen een kwalitatief hoogstaand kantoor voor een inhoudelijk geïnteresseerde advocaat die graag veel verantwoordelijkheid krijgt. Een goedlopende praktijk op het gebied van het Europese aanbestedingsrecht met de mogelijkheid om deze samen verder uit te bouwen.

Organisatie

De 25 advocaten bij Pot Jonker Advocaten in Haarlem werken op hoog niveau aan interessante en uitdagende zaken voor een brede klantenkring. Collega’s zijn betrokken en open en er is aandacht voor de balans tussen werk en privé. Opleiding en ontwikkeling van de aan kantoor verbonden advocaten wordt van groot belang geacht.

Voor de sectie Aanbestedingsrecht zoeken wij een advocaat met ondernemerszin met kennis en ervaring op het terrein van het Europese aanbestedingsrecht.

Functie

De sectie Aanbestedingsrecht werkt voor commerciële bedrijven als die met aanbestedingen te maken hebben. Er wordt geadviseerd en geprocedeerd (vaak in kort geding) voor zowel aanbestedende opdrachtgevers als voor inschrijvers. Een aanzienlijk deel van het werk bestaat uit het adviseren van cliënten voorafgaand aan en tijdens aanbestedingsprocedures en het opstellen van de daarvoor vereiste documentatie, bijvoorbeeld selectie- en gunningsleidraden en de met de winnaar te sluiten overeenkomst.

Functie eisen

• Circa 4 t/m 10 jaar werkervaring opgedaan als advocaat op het gebied van aanbestedingen, kennis van en liefde voor procederen.
• Ondernemersgeest, energie en ambitie om de aanbestedingspraktijk verder uit te bouwen.
• Uitstekend jurist: interesse in het vak en in staat zijn om complexe zaken op een hoog niveau te behandelen.
• De wens om te publiceren en/of te doceren op het gebied van het aanbestedingsrecht is een pré.

Aanbod

• Werken bij een kantoor met een uitstekende reputatie op een toplocatie in het centrum van Haarlem.
• Veel eigen verantwoordelijkheid en daarnaast deel uitmaken van een team waar op hoog niveau aan interessante en uitdagende zaken gewerkt wordt.
• Een informele werkomgeving met betrokken en open collega’s en veel aandacht voor de balans tussen werk en privé.
• Vier dagen per week werken is mogelijk.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 44052377 of mail naar mhonig@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.