Advocaat Gezondheidsrecht Holla Advocaten (vacature gesloten) – Eindhoven

Introductie

Verantwoordelijke en zelfstandige positie voor een commerciële advocaat medewerker die zich thuis voelt in werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat, in het hart van Brabant.

Organisatie

Holla Advocaten (gevestigd in Eindhoven en Den Bosch) behoort tot de top 30 grootste advocatenkantoren van Nederland. De advocaten zijn betrokken bij hun cliënten en werken laagdrempelig met hen samen maar zijn ook nauw betrokken bij elkaar. Er heerst een vriendelijke en open sfeer die past bij de Brabantse traditie van het kantoor. Het volgen van post-doc opleidingen en vaardigheidstrainingen wordt gestimuleerd.

De business unit gezondheidsrecht met standplaats Eindhoven bestaat uit één partner en één medewerker en wil op korte termijn verder groeien om het potentieel in de markt rondom de innovatieve stad Eindhoven te benutten.

Functie

De werkzaamheden van de business unit gezondheidsrecht bestaan uit het adviseren van en procederen namens zorginstellingen, (algemene) ziekenhuizen, psychiatrische ziekenhuizen, instellingen op het gebied van V&V. Andere cliënten zijn samenwerkingsverbanden zoals maatschappen, coöperaties en ZBC’s, maar ook individuele beroepsbeoefenaren. Vooral samenwerking en kwaliteit van zorg komen daarbij aan bod, bijvoorbeeld in tuchtzaken en procedures rondom disfunctionerende hulpverleners, maar ook vraagstukken over de financiering van zorg(verzekeringen) en het toezicht daarop, (schade)verzekeringen en (letsel)schades. Naast juridisch inhoudelijke advisering wordt veel aandacht besteed aan het voeren van goed relatiebeheer en het uitbouwen van de clientèle.

Functie eisen

De juiste kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als advocaat binnen het gezondheidsrecht (liefst ook op het gebied van ondernemingsrecht in de zorg) en is in staat direct in de praktijk mee te draaien. Aantoonbare commerciële vaardigheden zijn belangrijk. Een netwerk in de zorg of het hebben van een eigen praktijk is een pre.

Hij/zij is energiek, treedt graag naar buiten en vindt het leuk om een actieve bijdrage te leveren aan een verdere uitbouw van de praktijk en het team met name in de regio Eindhoven. ‘Brabantse roots’ en/of een netwerk in de zorg zijn daarbij een pre. Hij/zij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, is professioneel en initiatiefrijk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

• Een mooie kans om op actieve wijze bij te dragen aan de uitbouw van de gezondheidsrechtpraktijk in een regio met een groot groeipotentieel, bij het grootste one-stop zakelijke kantoor van Brabant.
• Direct meedraaien in een verantwoordelijke en zelfstandige positie binnen een ondernemende werkomgeving, waar een persoonlijke benadering voorop staat.
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in combinatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een uitstekende balans werk/privé. Vier dagen per week werken is mogelijk.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met Machteld Honig, te bereiken op 06 44052377 of mail naar mhonig@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.